Úvod
Nahraďte bílý rafinovaný cukr sladkými krystalky, které se získávají z nektaru květů kokosových palem. Kokosový cukr si uchovává množství minerálních látek jako jsou hořčík, draslík, zinek a železo, ale jeho hlavním benefitem je nízký glykemický index 35. Cukr má jemnou karamelovou příchuť a hodí se k oslazení všech Vašich oblíbených nápojů.
Složení
100 % bio kokosový cukr (krystaly).
Použití
K oslazení kávy, čaje, smoothies, koktejlů i pečených dezertů.
O značce
Iswari vyrábí kvalitní a čisté výrobky. Věnuje velkou pozornost původu surovin. Odebírá suroviny jen od výrobců, kteří je získávají etickým způsobem. Jejich výrobky splňují přísné EU normy ekologické produkce. Ctí moudrost přírody, a proto se všechny produkty vyrábějí udržitelným způsobem. Jsou 100 % přírodní, veganské (bez laktózy), bez konzervantů a umělých barviv a pochází z přirozeně bezlepkových surovin.