Úvod
Máte alergii na lepek, ale potřebujete zahustit omáčku či se prostě nechcete se vzdát oblíbených obalovaných pokrmů? Nutrifree trouhanka je vyrobena z bezlepkového pečiva bez obsahu pšeničného škrobu, vajec a palmového oleje. Nabízí mnohostranné využití při obalování masa a zeleniny, zahušťování nádivek, omelet či bramboráků. Váš organismus ocení také nízký obsah cukru i nasycených tuků.
Hlavní vlastnosti
- neobsahuje lepek – vhodné pro celiaky
- bez pšeničného škrobu, mléka a vajec
- přirozeně bez laktózy
Složení
Kukuřičný škrob, rýžová mouka, voda, tapiokový škrob, kvasnice, dextróza, cukr, extra panenský olivový olej, sůl, zahušťovadla (guarová guma a E464), emulgátor (E471), psylliová vláknina, lupinový protein, pohanková mouka. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat stopy hořčice a sóji.