Potraviny a nápoje

DietLine Protein 20 Koktejl čoko 3 sáčky

Značka: DIETLINE
5.0

Pomáhá zvýšit příjem bílkovin. Bílkoviny přispívají k udržení svalové hmoty, a navíc po nich budete mít hlad později než po jídle složeném ze sacharidů.

135

Cena za 1 kus: 45,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: DietLine Protein 20 Koktejl čoko 3 sáčky

50076941

Úvod

Proteinový nápoj s lahodnou chutí čokolády je určený k navýšení bílkovin v celodenním jídelníčku. Jejich dostatečný příjem je důležitý, zvláště pokud se snažíte zredukovat svou váhu. Bílkoviny Vám pomohou udržet svalovou hmotu, a navíc po nich budete mít hlad později než po jídle složeném ze sacharidů. Proteinový koktejl DietLine® obsahuje výrazně více bílkovin než sacharidů a je velmi vhodný k zařazení do jídelníčků se sníženým obsahem sacharidů a tuků.

Hlavní vlastnosti:

  • pomáhá navýšit příjem bílkovin
  • snadná příprava a výtečná chuť
  • obsahuje nízkokalorická sladidla

Složení

Mléčná bílkovina, emulgátor (slunečnicový lecitin), odtučněný kakaový prášek (18,3 %), náhradní sladidlo (aspartam a acesulfam K), protispékavá látka (amorfní oxid křemičitý), sůl, vitamin B6. Energetická hodnota 1 porce s 200 ml nízkotučného mléka: 698 kJ / 166 kcal.


Použití

Do šejkru nalijte 200 ml vody nebo nízkotučného mléka (0,5 % tuku). Přidejte obsah sáčku a krátce, ale intenzivně obsah protřepejte. Koktejl pomalu vychutnávejte. Dopřejte si 1-2 sáčky za den.


Upozornění

Upozornění pro alergiky: Obsahuje mléko a sóju. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Není určeno osobám mladším 18 let.


O značce

Potravinářsko-farmaceutická společnost Dr. Staněk produkuje svoje výrobky pod značkami Guareta® a DietLine®. Její zakladatel PharmDr. Martin Staněk je absolventem Farmaceutické fakulty, a díky tomu potraviny a výživu vnímá jinak než potravinář či obchodník. Prvořadým cílem společnosti je hledat a upravovat přírodní výživné látky tak, aby je bylo možné využít v dietních režimech pro úpravu nadváhy a obezity. Zpracování surovin nejvyšší možné kvality se snaží co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Velká pozornost je věnována také chuťové stránce potravin a jejich co nejlepší toleranci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.