Úvod
Tyčinka pro rychlé doplnění energie při aktivním životním stylu lahodnou kokosovou příchutí a vysokým obsahem základních vitaminů řady A, B, C a E. Výživná tyčinka s cukry a sladidly DietLine Sport obsahuje základní výživné látky ve vhodném poměru. Potřeba bílkovin je kryta kvalitní mléčnou bílkovinou s vysokou využitelností. Je vhodným doplňkem pro všechny typy redukčních režimů.
Hlavní vlastnosti:
- obsahuje výživné látky ve vhodném poměru
- vysoký obsah dobře využitelných bílkovin
- s vysokým obsahem vitaminů A, B, C a E
Složení
Mléčné bílkoviny (35,5 %), glukózový sirup, poleva z mléčné čokolády (sacharóza, kakaové máslo, odtučněný mléčný prášek, kakaová pasta, syrovátka v prášku, sušený mléčný tuk, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, aroma, přírodní vanilkové aroma), sacharózový sirup, sladidlo: sorbitolový sirup, kakaové máslo, strouhaný kokos (2,2 %), koncentrát minerálních látek (citronan sodný, fosforečnan vápenatý, fosforečnan sodný, uhličitan hořečnatý, chlorid draselný) (1,8 %), fruktózový sirup, slunečnicový olej, vitaminový koncentrát (celulóza, kyselina L-askorbová, DL-alfa tokoferylacetát, nikotinamid, D-pantothenan vápenatý, retinylacetát, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutámová, D-biotin, kyanokobalamin) (0,50%), L-cistin, aroma. Energetická hodnota v jedné tyčince 46 g: 767 kJ/182 kcal.
Použití
1-2 tyčinky za den. Vypijte nejméně 200 ml vody s každou tyčinkou. Dodržujte dostatečný příjem vody.
Upozornění
Není určeno dětem. Upozornění pro alergiky: obsahuje suroviny z mléka a sóji.
O značce
Potravinářsko-farmaceutická společnost Dr. Staněk produkuje svoje výrobky pod značkami Guareta® a DietLine®. Její zakladatel PharmDr. Martin Staněk je absolventem Farmaceutické fakulty, a díky tomu potraviny a výživu vnímá jinak než potravinář či obchodník. Prvořadým cílem společnosti je hledat a upravovat přírodní výživné látky tak, aby je bylo možné využít v dietních režimech pro úpravu nadváhy a obezity. Zpracování surovin nejvyšší možné kvality se snaží co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Velká pozornost je věnována také chuťové stránce potravin a jejich co nejlepší toleranci.