Úvod
Wolfberry mandlová mouka je vyrobena z vyloupaných blanšírovaných sladkých mandlí. Výborně se hodí pro všechny, kteří drží bezlepkovou dietu. Mandle jsou nejen dobré, ale i zdravé, protože obsahují velké množství vlákniny. Díky velkému obsahu bílkovin, cukrů a tuků jsou ideálním zdrojem energie. Kromě toho je v nich i hodně vitamínů skupiny B, vitaminu E (tokoferolu) a kyseliny listové. Mandlová mouka je ale také významným zdrojem minerálních látek a to zejména hořčíku, vápníku a draslíku. Mandlová mouka se výborně hodí hlavně na pečení, při výrobě dortů a cukrářských výrobků, do různých krémů a dezertů, domácího marcipánu, zjemní všechny korpusy a linecká těsta, ale dá se z ní připravit i vynikající mandlové mléko.
Hlavní vlastnosti:
- mandlová mouka v BIO kvalitě
- bezlepková
- skvělá na vaření, pečení či výrobu mandlového mléka
Složení
Jemná mouka mletá z odtučněných loupaných mandlí BIO 100%. Neobsahuje lepek.